Sisustusideoita tilaviin huoneisiin

On monia tapoja saada huone näyttämään tilavalta ja suurelta. Ensimmäinen tärkein elementti on huonevalaistus. Valitse pehmeä ja tasainen valaistus, jotta varjot eivät jaa huoneesi pienempiin osiin. Vältä kattovalojen asettamista, koska ne saavat katon näyttämään matalammalta.

Hajautetulla ja ympäröivällä valaistuksella huone näyttää suurelta. Seuraava mielessä pidettävä asia on huoneessa käytetty rakenne. Sileät pinnat heijastavat yleensä enemmän valoa kuin raskas kuvioitu lattia.

Sisustuksessa voidaan käyttää myös peiliä ja kromia, koska heijastus ja kiilto antavat huoneelle syvyyden. Huoneen seinävärit ovat tärkeitä myös antamalla tilava ilme huoneeseen. Valitse kerma, beige, harmaa tai viileä pastelli seinille.

Muista myös värejä valitessasi, että katon tulee olla huoneen vaalein väri. Seuraava asia tulee huonekalut. Sijoita huonekalut siten, että ne jättävät riittävästi tilaa liikkumiseen. Työnnä suurin huonekalu seinää vasten. Anna huonekaluvärin olla samanlainen kuin huoneen seinän ja lattian väri.

Comments |0|

Category: Design | Elämäntapa