Koristeelliset lamput ja valaistus

Mitä tulee valaistukseen – kyse ei ole aina toiminnallisuudesta. Valaistus voi olla hauskaa koristeellisiin tarkoituksiin. Katsokaa vain joulukuusi valoja ja kuinka hauskaa on koristaa joulukuusi, kaikki sen hopealanka ja valot.

Koristeellinen valaistus lisää melkein maagisen kosketuksen valaisemiinsa kohteisiin. Voit käyttää valaistusta monella tapaa lisätäksesi koristeellisuuden kotiisi tai ympäristöön. Ensinnäkin, monet pöytävalaisimet ja lattiavalaisimet ovat erilaisia ​​tyylejä ja malleja. On mahdollista ostaa kauniisti muotoiltuja koristeellisia pöytävalaisimia tai designvalaisimia, kuten kartell valaisin, ehkä koristeltu roikkuvilla kastepisarahelmillä, jotka vangitsevat valoa ja häikäisevät heijastuneilla väreillä.

Ota perinteinen kattokruunu kaikilla puolillaan ja kauniilla lasipinnoilla, jotka kimaltelevat ja kimaltelevat niin voimakkaasti. Kattokruunut ovat todella kaunis valaisin, joka on suunniteltu näyttämään vieläkin paremmalta, kun valonlähde kytketään päälle.

Koristeellisen valaistuksen on oltava jossain määrin toimiva sekä puhtaasti koristetarkoituksiin. Värjätyt Tiffany-lasisävyt ovat loistava esimerkki sekä koristeellisesta että toiminnallisesta valaisimesta.

Kohdevalot ovat toinen sisätilojen valaisimien muoto, joka voi toimia kaksinkertaisena tarkoituksena toimivana valaisimena ja koristevalaisimena. Niitä voidaan käyttää huoneen tiettyjen alueiden valaisemiseen ja niitä voidaan kuitenkin käyttää heittämään valoa myös esineeseen. Valaisemalla kohdetta ylhäältä ei tule häikäisyä, ja itse esine palaa kirkkaalla valolla.

Vanhanaikaiset antiikkilamput, jotka on valmistettu kankaasta ja reunustettu ripustettavilla helmillä ja joita koristaa koristeltu lampunjalusta, ovat toinen esimerkki koristeellisesta valaistuksesta, joka toimii myös valonlähteenä yöllä. Antiikkityylisten valaisimien lisäetu on, että ne lisäävät ympäristöönne ripaus menneisyyttä muistuttavaa glamouria ja loistoa.

Comments |0|